My michelin guide : Italian pasta イタリアンパスタ

When everyone eats delicious things, it is said that they will smile.
It is here an Italian restaurant. It's a small restaurant, but I have never seen a chef's figure. Kitchen in the back of reception desk you are making hard cooking for customers. The chef is busy and can not afford to service customer. There is a field next to this store, and vegetables from there are salads. Cook things taken from the field. It seems that this is adherent by chef. It seems that adherent of fehu to cook things taken from the field. If that is the case, grow wheat, I thought that should he make pasta.
Salad is beautiful in color, fresh and tasty.
I was an Cream sauce with oyster. My friends ate pasta with mushrooms and packed minced meat. Cream sauce with oyster was cream in rich taste, and my tongue was dancing a dance.
I was glad that at this night, I spent relaxing with my friends.
See Google Maps location → here.
※ If you want to explore the situation on this place → here.

誰もが美味しい物を食べると、笑顔になるって言われます。
ここはイタリア料理のお店。
小さな店なのだがシェフの姿を私は一度も見たことがない。奥の調理場で客の料理を一生懸命に作っているのだろう。シェフは忙しくて客の相手もできないのかもしれない。

この店の隣に畑があって、そこから取れた野菜をサラダにしています。畑から取った物を料理するのがフェフの拘りだそうです。ついでに麦も作りパスタにしたら? と私は考えた。(^▽^;)
サラダは色合いも美しく、新鮮で美味しい。
私は牡蠣のクリームソース。友人は茸とひき肉を詰めたトルテリーニをいただきました。
牡蠣のクリームソースはクリームが濃厚で、私の舌が踊りを踊ってました。
友達ともゆっくりと過ごせた夜が嬉しい。







コメント

人気の投稿